آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

ساماندهی

خانه » آشپزی » طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

اطلاعیه سایت

تمامی مطالب این سایت بطور کپی از منابع معتبر اینترنتی موسیقی کشور عزیزمان ایران است. چنانچه صاحب اثری از نشر آثار خود در سایت ما ناراضی است از طریق فرم تماس با ما سایت به ما اطلاع دهد,تا پست اصلاح یا حذف گردد.
طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

 

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویای درشت ۱۵۰ گرم
 روغن مایع به میزان لازم
 پیاز خرد كرده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
 زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
هل ۱۰ عدد
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زعفران حل كرده ۱ قاشق چایخوری
هویج متوسط ۳ عدد

 

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویا را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبكش بریزید. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه پیاز را اضافه كنید و آن را نیز كمی تفت دهید.

 

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از ۳ دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای كه آب روی سویا را بپوشاند. اكنون حرارت را كم كنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه كنید. حالا هویج را خلالی خرد كنید و در اندكی روغن تفت دهید تا كمی نرم شود.

 

اینک همه‌ی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم كنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بكشید.

 

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود ۳ پیمانه (تقریباً ۴۵۰ گرم ) می باشد.

باکس دانلود
    برای دانلود روی گزینه مورد نظر کلیک کنید

© میزبانی وب و طراحی سایت : پدیده پیشتاز آینده