حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

ساماندهی

خانه » آشپزی » طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

اطلاعیه سایت

تمامی مطالب این سایت بطور کپی از منابع معتبر اینترنتی موسیقی کشور عزیزمان ایران است. چنانچه صاحب اثری از نشر آثار خود در سایت ما ناراضی است از طریق فرم تماس با ما سایت به ما اطلاع دهد,تا پست اصلاح یا حذف گردد.
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

 

مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری :

 فیله مرغ ۵۰۰ گرم
 آرد سفید ۲۰۰ گرم
 فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
 زنجبیل  یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم

 

مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری :

سس مایونز  ۳ قاشق سوپخوری
 آب لیموترش  ۵۰ میلی لیتر
 نمک  یک دوم قاشق سوپخوری
 فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری :

برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید.

 

فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت ۵ ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید.

 

فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود.

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت

باکس دانلود
    برای دانلود روی گزینه مورد نظر کلیک کنید

© میزبانی وب و طراحی سایت : پدیده پیشتاز آینده