هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

ساماندهی

خانه » آشپزی » تکنیک ها مهم آشپزی

اطلاعیه سایت

تمامی مطالب این سایت بطور کپی از منابع معتبر اینترنتی موسیقی کشور عزیزمان ایران است. چنانچه صاحب اثری از نشر آثار خود در سایت ما ناراضی است از طریق فرم تماس با ما سایت به ما اطلاع دهد,تا پست اصلاح یا حذف گردد.
تکنیک ها مهم آشپزی

تکنیک ها مهم آشپزی

تکنیک ها مهم آشپزی

تکنیک ها مهم آشپزی

• پخت حبوبات در زمان کم

در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.

ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.

 

• یکی از کاربردهای تفاله هویچ

در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله های هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و باعث می شود بوی مرغ به شدت کاهش ‌یابد.

 

• آب پز کردن تخم مرغ

با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید.

 

• نکاتی درباره سیب زمینی آبپز

سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد می کند.

 

• تازه ماندن کرفس

برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

 

• نکته برای پخت رب گوجه

برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

 

 

• شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی

با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.

باکس دانلود
    برای دانلود روی گزینه مورد نظر کلیک کنید

© میزبانی وب و طراحی سایت : پدیده پیشتاز آینده